Våra värdegrunder 

Hos oss på Lindberg & Wiklund Måleri AB kan du i Ekerö, Bromma eller resten av Stockholm få hjälp av en duktig målare med måleriarbeten både invändigt och utvändigt. Det gäller alla typer av bostäder och kommersiella lokaler samt kontor. Vår målgrupp är därför mycket bred och våra kunder är såväl företag och bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Lindberg & Wiklund Måleri AB har kontor på Ekerö och just nu är det totalt 4–5 medarbetare inom företaget. Vi har över 30 års erfarenhet inom branschen så du kan lita på att vi har kompetens och erfarenhet inom branschen.

Vi samarbetar med andra företag och har ett nätverk med mycket kompetenta yrkessamma personer inom bland annat snickeri, VVS och el. Vilket innebär att du som kund kan erbjudas en helhetslösning av oss. Vi på LW Måleri hjälper dig med samtliga av dina projekt och kan utföra arbeten inom måleri, fönsterrenoveringar samt löpande underhåll.

ROT-avdrag

Hos oss kan du utnyttja ROT-avdraget.

Läs mer om ROT-avdrag

 

Bra service och trevligt bemötande
Vi tycker att det är oerhört viktigt med trevligt bemötande och vice versa. Att föra med sig positiv energi till kollegorna och till dig som kund är viktigt för trivseln.

Tillgänglighet
Vårt mål är att alltid finnas tillgänglig för dig som kund. Det dyker ofta upp många frågor både innan, under och efter arbetet och det är viktigt för oss att du får alla svar du behöver.

Behov och rådgivning
Det är av stor vikt för oss att förstå dina behov och att noggrant lyssna på vad det är du är ute efter.

God relation
Vi vill gärna skapa en god och långsiktig relation med dig. Vårt mål är att göra dig så nöjd så att du gärna kommer tillbaka nästa gång det är dags att måla eller renovera.

Ansvar
Vi tar stort eget-ansvar när vi är ute på en sajt och utför arbete. Vi förstå vikten av att göra jobbet rätt och att upprätthålla vår roll på ett maximalt sätt.

Pålitlighet
Att hålla tider och att hålla det avtal vi kommit överens om, är oerhört viktigt för oss och vi strävar mot att alltid hålla det vi lovar. Skulle något förändras under arbetets gång så är vi raka och ärliga i vår kommunikation och vi hittar alltid en lösning tillsammans.

Kvalitet
Allt jobb görs grundligt med långsiktig hållbarhet som mål.

Förväntningar ska uppnås
Det är viktigt för oss att ha dina förväntningar tydligt utstakade. På så vis kan vi tillsammans komma överens om vilka förväntningar som är rimliga och i och med dessa så har vi en plan att hålla oss till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *